Voksensvømming

-Før ikke-svømmedyktige som vil lære mer.. 

Du vil lære deg trygghet over og under vann. Flyteøvelser, i egen takt og med veiledning slik at du behersker å flyte på mage og rygg. Samtidig, og i egen takt, får du sjansen til å lære alle svømmesetten (armtak, bentak og sammen), alt etter individuellt ståsted og med den oppfølgningen som trengs. Du velger selv det svømmesettet som du vil begynne å øve på, og velger du flere svømmesett samtidig går det utmerket da det er bra at ferdighet på flere svømmesett for helhetstryggheten i vann. 
Du vil også lære å stupe, dykke og slappe av under vann etter en stund, når du er klar for det. 

Alle disse øvelser er viktige for og vite at dere har kontrollen over vannet og at deres bevegelser og rohet bestemmer hva som skall skje og hva dere vil gjøre i vann.

Kan du allerede mye av dette får du individuell oppfølgning fra ditt ståsted og sjansen til og delta med videregående kursdeltagare. 
Man velger selv når og om man ikke lenger har behov for  oppfølgning av instruktøren. Derfor er flertallet av de tidligere deltagerne som fisker i vann nå, og behersker stuping, dykking, flyting, bryst, crawl og ryggsvømming etter et kurs :)

Vi har nybegynnerkurser og videregående kurser for Voksne på Sinsen.


-Crawlkurs for voksne:

 

Målsetting med kurset er at man skal kunne crawle et energisparende og effektiv crawl for lengre streker og distanser. Vi begynner med å øve på det grunnleggende i ben- og armtak i crawl.  Når dette er øvd inn legger vi til pusting i crawl. Vi legger dette senere sammen og detaljstyrer undervisningen individuelt, så at du får eksempelvis høye armbuer i draget under vann m.m. Dette skjer med individuelle øvinger avhengig av hva du trenger å øve på.

 

I et energisparende crawl er vekten på armtaket men bena må fungere følgelig da det påvirker eksempelvis innsetting av armtaget. Hvis man da vil svømme kortere streker og kjapt så øker man bare frekvensen. 

 

Man kan selvfølgelig få undervisning i de andre svømmesettene og dersom ønskelig.


Referanse fra kursdeltagerer

"TUSEN TAKK"
Dette kurset har vært en fantastisk opplevelse for meg, og nå føler jeg meg endelig trygg i vannet. Kurset har gitt meg alt jeg håpet på og så utrolig mye mer. Før jeg meldte meg på dette kurset følte jeg meg aldri trygg i nærheten av vann, og jeg hadde aldri svømt før. Göran er en urtolig flink svømmelærer. Han har vært svært tålmodig, forståelsesfull, og ikke minst oppmuntrende. Jeg føler virkelig at jeg aldri ble presset til å gjøre mer enn jeg kunne takle, og jeg fikk utfordringer tilpasset mitt nivå. Det har for meg vært en stor glede å delta på kurset for damer, og jeg er takknemmelig for veiledning og all den hjelpen jeg har fått fra Göran og andre instruktører under kurset. Detter er uten tvil et kurs jeg vil anbefale.

Mvh Hannah

"Et kurs å anbefalle"
I en alder av 29 meldte jeg meg på svømmekurs for voksne på Delfinen svømmeskole på Sinsen.
Jeg meldte meg på fordi jeg aldri har vært noe særlig glad i å svømme eller være i vannet, og ønsket nå å gjøre noe med det.
Etter 13 ganger med kurs, har jeg funnet ut at dette var kanskje det lureste jeg har gjort! Jeg meldte meg først på et kurs som varte i åtte uker, og gikk videre med et påbygningskurs som var fem ganger.
Under det første kurset lærte vi:
- tilvenning i vannet
- flyteteknikker
- brystsvømming
- rygg
Det som er flott med kurset er at det er hele tiden DU som bestemmer hvor langt du vil gå. Ingen presser deg til noe som helst, og instruktørene er MEGET FLINKE OG PEDAGOGISKE.
For min del gikk det over all forventing. Jeg har i løpet av de 13 gangene utviklet meg til å bli en trygg person i vannet. Jeg har lært flere svømmeteknikker, dykket ned på 2.30m og hentet ringer og lært å stupe. Det har vært utrolig moro og rett og slett en lettelse!
Jeg vil anbefalle dette kurset på det sterkeste og ta gjerne kontakt med meg
dersom du lurer på noe.

Hilsen Jørgen (Tlf.97656636)